Over ons

Onze diensten strekken van palletdistributie tot transport van lengtegoederen, van spoedzending tot beurslevering en van Finland tot Portugal. Het  Europese wegtransport behoort tot onze expertise, maar ook voor lucht-, zee- en spoorvracht bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Wij houden van transparantie, zodat u weet waar u aan toe bent. Door in te loggen op uw account kunt u tarieven inzien, zendingen boeken, uw vracht volgen en facturen downloaden. Daarnaast informeren wij zowel u als uw klant automatisch per e-mail over de status van de zending.

 

Eén aanspreekpunt en totale service voor al uw zendingen dus! Op die manier kunt u zich met andere belangrijke zaken bezighouden.

 

Als u toch vragen heeft, staat u telefonisch en via e-mail direct in contact met een van onze specialisten. Wij hebben een frisse kijk op transport, daardoor biedt Helder! Transport altijd een oplossing die de lading dekt. Onze innovatieve aanpak maakt ons flexibel, dat bespaart u tijd en geld. Bovendien wordt u niet verrast door onverwachte vertragingen of extra kosten achteraf.

 

Welke uitdaging gaan wij voor u aan? Bel ons op +31(0)570-760960 of stuur een e-mail naar info@heldertransport.nl.

DIRECT EEN TARIEF NODIG ?