Zuid Europa

SPANJE, PORTUGAL, ITALIË, GRIEKENLAND, MALTA, CYPRUS, TURKIJE EN DE BALKAN

Helder! Transport kent ook in de landen rond de méditerranée perfect de weg. Wij hebben op het Iberisch schiereiland tal van vaste klanten. Bijvoorbeeld in de haven van wijnstad Porto en in bruisend Barcelona, maar ook op Cyprus – in de buik van het middenoosten – is onze dekking uitstekend. Binnen 2 tot 6 werkdagen gemiddeld is uw vracht op de plek van bestemming.

Het zuiden van Europa is de bakermat van de westerse beschaving. Duizenden jaren oude ruïnes in wereldsteden als Rome en Athene zijn daarvan de stille getuigen. Prachtig, maar het klimaat is absoluut de belangrijkste trekpleister. Jaarlijks trekken miljoenen zonaanbidders richting de Middellandse Zee voor een welverdiende vakantie. Een belangrijke economische factor die de afgelopen decennia ook in opmars is op de Balkan. Kroatië staat maarliefst op de zevende plaats als best bezochte vakantieland door Europeanen!

Helder! Transport heeft vaste lijndiensten naar onder meer Murcia, Bologna, Split en Thessaloniki. Kijk op de kaart om te zien waar wij voor onze klanten al naartoe mochten in Zuid-Europa. Voor de precieze duur van het transport per land opent u de tabel bij de veelgestelde vragen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via +31(0)570-760960 of stuur een e-mail naar info@heldertransport.nl

Helder! Transport
Dekt Milaan.