Scandinavië

NOORWEGEN, ZWEDEN, FINLAND, DENEMARKEN EN IJSLAND

Voor Helder! Transport is Scandinavië bekend terrein. Of het nu gaat om een bestemming aan één van de 188.000 Finse meren of in de buurt van het wereldberoemde Nærøyfjord in Noorwegen: wij komen er! Ons netwerk in Denemarken is zo sterk dat wij levering binnen vier dagen garanderen. De levertijden voor de overige landen varieert van twee tot zes dagen. Houd u er rekening mee dat voor Noorwegen en IJsland extra documentatie vereist is. Klik hier als u daarover meer wilt weten.

 

Het gaat onze noorderburen voor de wind als we de statistieken mogen geloven. In Noorwegen en Denemarken wonen de gelukkigste mensen ter wereld en de welvaartstaat is er van ongekend hoog niveau. Bovendien is de natuur er prachtig en wijds. Noorwegen, Zweden en Finland kennen niet voor niets de grootste en meeste nationale parken van Europa. En vergeet vooral de vulkaan Eyjafjallajökull op IJsland niet, die met zijn stofwolk in 2010 het Europese luchtverkeer goeddeels platlegde.

 

Helder! Transport heeft dagelijkse lijndiensten van en naar onder meer Aalborg, Bergen en Göteborg en Turku.

Kijk op de kaart om te zien waar wij voor onze klanten al naartoe mochten in Scandinavië. Voor de precieze duur van het transport per land opent u de tabel bij de veelgestelde vragen. Heeft u verder nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via +31(0)570-760960 of stuur een e-mail naar info@heldertransport.nl.

Helder! Transport
Dekt Malmö.