Oostenrijk en Zwitserland

In het geografische hart van Europa heeft Helder! Transport een uitstekende dekking. Uw vracht voor bestemmingen in Oostenrijk en Zwitserland wordt binnen twee tot vier dagen bezorgd. Houd u er rekening mee dat voor Zwitserland extra documentatie vereist is. Klik hier als u daarover meer wilt weten.

 

De edelweiss, de Matterhorn en het horloge. Allemaal symbolen voor de Duitstalige Alpenlanden. Ondanks de geïsoleerde ligging heeft met name Zwitserland een ijzersterke economie die gestaafd is op financiële dienstverlening en een grote levensmiddelenindustrie. Het gunstige landklimaat met koude winters en warme zomers, maakt van beide landen het hele jaar door een populaire bestemming. Oostenrijk staat zelfs in de top vijf van Nederlandse vakantiegangers.

 

Helder! Transport heeft onder meer Bern, Luzern, Basel en Innsbruck partnerdepots. Kijk op de kaart waar wij voor onze klanten al naartoe mochten. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via +31(0)570-760960 of stuur een e-mail naar info@heldertransport.nl

Helder! Transport
Dekt Innsbruck.