Oost Europa

ESTLAND, LETLAND, LITOUWEN, BULGARIJE, HONGARIJE, MOLDAVIË, POLEN, ROEMENIË, SLOWAKIJE EN TSJECHIË

Wij weten raad met al uw zendingen van en naar Oost-Europa. Ons netwerk strekt zich uit van Talinn in het noorden van Estland tot Burgas aan de Zwarte Zee, in het zuiden van Bulgarije. Daartussen is geen berg ons te hoog en geen rivier te breed. Wij komen overal binnen 3 tot 6 werkdagen.

 

Wat in het algemeen tot Oost-Europa wordt gerekend, beslaat ongeveer veertig procent van het totale continent. Een enorme oppervlakte dus, die zich kenmerkt door onder meer dichte oerbossen waar de grootste populaties lynxen, beren en wolven van Europa leven. Middenin het gebied verrijzen de Karpaten, een gebergte van 1500 bij 250 kilometer dat dwars door Tsjechië, Slowakije, Polen, Oekraïne en Roemenië loopt. Gerlachovský štít is met een bescheiden 2655 meter het hoogste punt.

 

Helder!  heeft vaste partners in onder meer Plovdiv, Timisoara, Bialystok, en Debrecen. Kijk op de kaart om te zien waar wij voor onze klanten al naartoe mochten in Oost-Europa. Voor de precieze duur van het transport per land opent u de tabel bij doorlooptijden. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via +31(0)570-760960 of stuur een e-mail naar info@heldertransport.nl.

Helder! Transport
Dekt Wroclaw.