Ierland en het Verenigd Koninkrijk

Aan de andere kant van de Noordzee doet Helder! Transport natuurlijk ook graag zaken voor u. Uw vracht van en naar Ierland of het Verenigd Koninkrijk is bij ons in goede handen. Dankzij onze dagelijkse vertrekken en ons uitgebreide netwerk is uw vracht in twee tot vier dagen in Plymouth, Norwich of Glasgow; Cork, Dublin of Galway.

 

Thee en bier drinken kunnen de Britten en Ieren als de beste, maar ook zaken doen met Nederlandse bedrijven gaat ze niet slecht af. Beide landen staan hoog in de top tien van grootste handelspartners. De belangrijkste Nederlandse exportproducten zijn machines, communicatiemiddelen en kantoorapparatuur. Andersom doet het Verenigd Koninkrijk ook zijn invloed gelden, alleen al omdat Londen samen met Frankfurt het financiële hart van Europa vormt.

 

Helder! Transport heeft partners in onder meer Birmingham, Liverpool, Londonderry en Dublin. Kijk op de kaart om te zien waar wij voor onze klanten al naartoe mochten in Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via +31(0)570-760960 of stuur een e-mail naar info@heldertransport.nl

Helder! Transport
Dekt Bristol.