Frankrijk

Helder! Transport haalt en brengt uw goederen van en naar alle regio’s in Frankrijk. We hebben dagelijks vertrekken voor zowel import Frankrijk als export Frankrijk. We spreken letterlijk de taal dus een laad en / of los afspraak is snel gemaakt. Binnen twee tot vier dagen bereiken we elke uithoek. Van het rivierenland in de Dordogne tot het bergachtige Rhône-Alpes en van de lavendelvlaktes aan de Côte d’Azur tot in het ruige Bretagne:

 

La douce France is de tweede economie van Europa en de zesde ter wereld. Dat zit ‘ m niet alleen in wijn, graan en kaas. Ook auto’s en vliegtuigen worden over de hele wereld afgenomen. Anderzijds halen de Fransen hun olie, machines en landbouwproducten juist uit het buitenland. Toerisme is natuurlijk ook een factor van betekenis: 6,5 miljoen mensen beklimmen jaarlijks in Parijs de Eiffeltoren!

 

Helder! Transport heeft partners in onder meer Nantes, Limoges en Marseille. Kijk op de kaart waar wij voor onze klanten al naartoe mochten. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via +31(0)570-760960 of stuur een e-mail naar info@heldertransport.nl

 

Helder! Transport
Dekt Parijs.