Duitsland

Tussen de bestemmingen van Helder! Transport ontbreekt Nederlands grootste handelspartner, Duitsland, uiteraard niet. Binnen twee tot drie dagen is uw vracht in het Schwarzwald of aan de Oostzee. Andersom kan natuurlijk ook: een zending uit Dresden of Saarbrücken is in 48 tot 72 uur bij u afgeleverd. Dankzij onze solide samenwerking met Duitse partners is alles mogelijk.

 

De banden met buurland Duitsland zijn in alle opzichten innig. De Nederlandse economie is tenslotte voor een groot deel afhankelijk van de handel met onze oosterburen. Anderzijds is Nederland voor Duitsland een belangrijk doorvoerland en goed investeringspartner. Ook als het om vrijetijdsbesteding gaat, weten we elkaar te vinden. Duitsland is het favoriete vakantieland van Nederlanders en andersom brengen de Duitsers aan de Noordzeekust graag hun vakanties door.

 

Helder! Transport heeft dagelijkse vertrekken naar onder meer Hamburg, Stuttgart, Munchen, Berlin en Düsseldorf. Van daaruit worden de goederen via groepage verdeeld in de regio’s.  Kijk op de kaart  om te zien waar wij voor onze klanten al naartoe mochten in Duitsland. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via +31(0)570-760960 of stuur een e-mail naar info@heldertransport.nl

Helder! Transport
Dekt Frankfurt.